duminică, 27 iunie 2010

intalnire pe intuneric part 1



o
k, n-are rost sa detaliez nimic despre asa zisa petrecere...dar o sa va spun altceva in seara asta.

stiti cat de dificil este sa iti stapanesti emotiile in momente gen first date and shit? doamne nu va imaginati cum imi tremurau mainile si buza de sus cand radeam...eram fascinata de camera, de tot..

tocmai ce m-am intors acum cateva zile de la o intalnire pe intuneric (la propriu vorbind) Si de atunci ....si cred ca mult timp de acum incolo...o sa-mi doresc sa nu uit niciun detaliu legat de acest lucru.

El avea o voce foarte tare si doamne cum mirosea...innebuneai pur si simplu...nu stiam cum arata ...doar banuiam...din pipaieli nu prea iti poti da seama...ok ...pielea e fina...extremitatiile (nas,gura, urechi) erau la locul lor....altletic...fara burtica...inalt...bine facut...dar si shrek are pielea fina...(cel putin asa apare la tv :)).
Anyway...l-am invitat la o intalnire in intuneric...a acceptat...desi i s-a parut ca sunt o pustoaica gen hai5/faisbuc/canter straich addicted...ehh pana la urma a inteles el care e treaba si si-a dat seama ca nu prea e asa...ok...fac lucrurile respective ...aproape ca orice om...dar nu exagerat...(akm am blog si stau mai mult pe aici :))... au urmat invitatiile lui. Da l-am refuzat...n-am vrut sa-l sarut ...cel putin nu la prima intalnire...nu am simtit ...si la cea de-a doua intalnire l-am refuzat....dar nush cum la un moment dat buzele noastre au ajuns impreuna...vorbeam de cat de tandru este el si cat de senzuala pot fi eu...sa fie datorita atractiei...sau nush....oricum ce am simtit acolo...n-am mai simtit pt cineva de mult timp....starea de beatitudine e extraordinara....simteam ca pluteam...aveam zambetul acela larg pe toata fata...si nu puteam sa-l sterg....au fost 4 zile minunate.
Ma bucur ca mi-am luat inima-n dinti si am participat...ma bucur ca specialistii au avut dreptate...chiar suntem compatibili ....Multumesc Andreea ca mi-ai pudrat nasul inainte sa ma vada Dan, Multumesc Anca pt ca nu ai scos o vorba...multumesc echipei care a reusit sa faca o treaba minunata...reala...Multumesc Dan ca alaturi de tine am reusit sa-mi tin in frau emotiile si sa fac ceea ce am simtit....fara sa ma gandesc inainte...da, am sarutat un baiat fara sa-l vad....dar s-a dovedit a fi ...

ce m-a surprins a fost faptul ca de fiecare data cand ieseam din camera canta ....

ceva ce merge ca uns acum ....
Perry Como - Magic Moments

cam asa m-a "vazut" ..."simtit"..."pipait" el....:) daca el ar iesi la intalnire cu o fata ca cea din poza ...nu ar trebui sa-mi fac probleme nu? :>

Va las...mi-e somn...trag pe dreapta....don't wake me up until...10th of July ...

4 comentarii:

  1. Imi place de tine :)
    Astept sa iti citesc si postul in care dezvalui "testimonialul finel", de dupa emisiune :)
    Ne vedem la reuniune!

    RăspundețiȘtergere
  2. da...astept emisiunea cu nerabdare...in post am detaliat un pic ce am simtit eu acolo la emisiune...
    astept si reuniunea :))
    cred ca ar iesi genial

    RăspundețiȘtergere
  3. va fi o reuniune?!? eu nu stiu nimic despre asta :-s

    RăspundețiȘtergere