luni, 20 septembrie 2010

sex.



Eu nu inteleg, nu mai inteleg nimic.
De ce nu exista manuale?
Eu vreau unul. Unul care sa-mi zica ce sa fac cand ma aflu intr-o situatie anume.
Un manual care sa-mi dea o lista cu avantaje sau dezavantaje. De unde stiu cum sa aleg, cand ma aflu in fata unei situatii imbecile? Nu e bine deloc.

Si cu sexul aceasi problema! Ai impresia ca persoana de langa tine se apropie de "the one" dar de unde, ca e departe de ceea ce-ti doresti tu. Si ajungi in situatii d-astea imbecile, cand te gandesti si acum ce fac, continui? sau ma retrag?

Tot aud in jurul meu, nu face asa, fa mai bine asa, dar vezi ti-am zis eu ca era mai bine asa. Da, stiu, in general este mai bine sa asculti de tine! Sau de cineva care este macar impartial, nu?

Mi-e foarte lene sa-mi astern gandurile sa le pun in ordine, sa le dau un sens asa ca probabil nu o sa intelegeti la ce ma refer, sau poate cei mai luminati (sau mai bine zis cei nebuni) vor intelege, dar vreau sa spun ce simt fara sa fiu judecata sau criticata. Nu folosesc cuvinte pompoase, nu-mi sta-n caracter, poate veti mai gasi si cateva greseli gramaticale, dar nu-mi pasa!

Sexul - conteaza 60% intr-o relatie si punct.

Da, nu ma credeti? Dar atunci cand va certatati, unde va-mpacati? Sau prima oara cand vedeti pe cineva si simtiti atractie fizica. Nu va ganditi la sex?

Ganditi-va dragii mei, ganditi-va!



33 de comentarii:

  1. Recomand terapie prin practica...nu exista manuale pentru ca nu te poate invata nimeni cum sa iti manifesti dorinta sau sa iti explice cum sa iti tremure corpul de incordarea acelui prim contact ...ori multe multe alte lucruri ...bine..asta e punctul meu de vedere...Cu cat e mai spontan, venit din dorinta pura a unui trup pentru altul, cu atat mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Nu exista acel cineva special sau jumatatea perfecta, asa zisul THE ONE. Realitatea sta altfel si in cel mai rau caz nu iti vei gasi decat un partener. Ar trebui sa te multumesti cu faptul ca te intelege, te cunoaste si te sustine. (de fapt asta ar trebui sa cauti .. nu sex). Daca o sa continuii sa cauti the one ... nu sa gasesti nimic ... petru ca tu in subconsitentul tau ai o imagine perfecta despre cum ar fi acel THE ONE ..., dar nu exista perfectiune, si nimeni nu se va ridica vreodata la inatimea perfectiunii acelei imagini.

    2. Sexul este cel mai banal lucru de pe pamantul asta.. toata lumea il face, toate animalele si orataniile se pricep la sex.
    Sexul intr-o relatie nu inseamna dragoste
    Dragostea si atractia sunt 2 lucruri diferite.
    Atractia este capcana intinsa de natura al carei rezultat este procrerea. Te bombardeaza cu tot felul de hormoni, de foarte multe ori amestecati, tocami ca sa nu intelegi nimic, pana apuci sa faci sex, dupa care te lasa naucit si confuz.

    Dragostea e ceea ce cauti tu .. de fapt cautam toti ... si nu pot sa-ti dau o definitie la asta .. pot doar sa te pun putin in perspectiva.

    Dragostea de mama, de sora,frate, bunci,copii, de ceea ce-ti place sa faci, de tara ( de ce nu) ... Nu cred ca are loc vreu putza intre tine mama, sora, copilul tau. Ca sa vezi cat de departe e dragostea de sex :P.

    Astea sunt gandurile mele ... sper ca nu te-am pierdut pe drum.

    Ideea e ca suntem atat de indoctrintati cu modele si idei de dragoste, bombardati din toate partile de ce ar trebui sa facem si cum ... ca ideea de dragoste s-a pierdut de mult .. si acum au ajuns aparentele sa conteze si nu esenta. Nu pot decat sa zic .. ca noi nu stim sa iubim. Ceea ce dam altora este FALSE LOVE , pentru ca urmarim intotdeauana sa castigam ceva, avem intotdeuana un interes... si asta nu poate fi dragoste... din cate am inteles yo .. ca definitie asa .. dragostea este miscarea mea catre tine dezinteresat.

    Sper ca ti-am fost de folos.. take care.

    RăspundețiȘtergere
  3. Amandoi aveti dreptate in mare parte, dar, pe tine Adi tin sa te contrazic in anumite privinte.

    Pentru ca ceea ce vroiam eu sa punctez in postul asta, este urmatorul lucru: Oamenii sunt influentati sexual inca de la prima intalnire, asa cum ai zis si tu sexul=capcana intinsa de natura. Asa ca ce va rog eu pe voi este sa recunoasteti ca primul lucru care conteaza intr-o relatie, sau hai sa reformulez, sexul(atractia fizica)poate fi considerat o baza a unei posibile relatii.

    Iar in al doilea rand dragostea vine cu timpul, dar daca nu exista compatibilitate sexuala, degeaba vorbesti si te intelegi perfect cu persoana de langa tine. Am mai mentionat eu intr-un post anterior, pentru conversatii, umar pe care sa plangi sau compatibilitate emotionala exista termenul de "best friend forever".

    @anonim: ok si ce facem cu prejudecatiile? Doi oameni se intalnesc, o data de doua ori, de trei ori, si simt ca sunt foarte atrasi unul fata de celalalt, vine dilema fetei: daca fac sex cu el desi imi doresc, o sa creada ca sunt o femeie usoara, daca nu fac, inseamna ca nu simtim acelasi lucru, sau ma crede ciudata, pentru ca vreau, dar nu fac ceea ce-mi doresc.

    Sa nu mai spunem ca intervine si dilema barbatului: daca-mi cedeaza ma plictisesc, daca ma tine pe jar parca exagereaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suntem influentati sexual (si nu numai) inca de la prima intalnire din cauza sistemului. LOVE is not SEX. Iubirea nu inseamna placere.Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti
    fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...

    RăspundețiȘtergere
  5. si dragostea(sexul) reprezinta o placere, nu? Iti doresti sa-l faci pe celalalt fericit, oferindu-i placere. Iar fara placere...:) nu prea e bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum am zis...IUBIREA nu inseamna placere.

    RăspundețiȘtergere
  7. iubirea e sacrificiu! mwhahaha!!
    câh câh câh!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. De multe ori depinde si mai mult sex-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. gresesti... sexul nu reprezinta 60 % intr-o relatie.. ci reprezinta vreo 80 %.... iar pana sa fii intr-o relatie stabila.. sexul conteaza 95%.. viata noastra se invarte in jurul sexului... si am sa-ti demonstrez prin 2-3 exemple logice din pct meu de vedere... De ce ne ducem in mall sa ne luam haine frumoase? pentru noi? nu... e o minciuna asta.. sau cel putin asta o spun mereu fetele..( iar daca unele cred ca isi iau pentru propria lor bucurie hainutele... asta gandesc cu constientul .. nu cu subconstientul) luam haine noi.. sa sa fim remarcati.. de cine? de sexul opus... De ce vrem bani? de ce vrem un salariu mai mare? pai sa avem bani pt. orice.. si astfel vom avea mai mult succes la sexul opus.. de ce mergem in club? sa dansam? ha`:)).. in nici un caz... ci sa atragem sexul opus... si asa mai departe.. orice facem in viata asta il facem pt sex....

    RăspundețiȘtergere
  10. Boz suna mai bine de 10 ori de cat as fi zi-o eu :) La asta ma refer!!!...numai ca deh sunt fata...si trebuie sa fiu un pic mai sensibila!

    @ alina...da uite ca boz ne-a dat cateva exemple de "sacrificii"

    RăspundețiȘtergere
  11. MA INTREB OARE CE E SEXUL PENTRU TINE ?

    PENTRU MINE ESTE O ARTA, CU CAT ITI CUNOSTI MAI BINE PARTENERA SI EA PE TINE ATUNCI UN CUPLU E INSEPARABIL :)

    admiratorul_tau2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. da...ma bucur pt tine admiratorule ....
    cred ca partenera ta este cea mai fericita fata din lume....bafta :))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Waiii doamne ... daca reprezinta 80 - 95 % ... atunci e o relatie pe baza de sex .. si punct ...din punctul meu de vedere ... nu tre sa stiu cum te cheama, nu tre sa te cunosc, tre doar sa stiu unde sa o bag (dohhhh) si daca mai stiu si ce zodie esti putem avea o relatie, si in 2 luni sa ne casatorim.
    O relatie pe baza de sex .. pot sa intretin si cu o dama de companie .. in final tot acolo ajung.
    E pacat sa te multumesti si sa cauti doar sexul, cand poti avea atat de mult. Din experience stiu ca o relatie care se constueste pe sex nu are viitor. Si imi place cand vad cat de multa stima ai fata de propria persoana cand tu ca fata reprezinti pentru tine 80-95 % pasarica.. restul? Lectie de viata. ZEN.

    RăspundețiȘtergere
  14. hmmm
    cat interes trezeste acest subiect...
    as spune si eu cateva cuvinte... asa... la 2 dimineata. pareri personale, nu vreau sa spun ca ceilalti nu au dreptate.
    viata ... in general, e mai complicata si mai complexa decat pare. nu cred in alb si negru...oriunde gasim si gri. asa este si cu sexul.
    cate cupluri care se cunosc, se iubesc, se respecta, se... de toate, dar se despart pentru ca nu sunt multumiti de ce se intampla in pat(sau pe masa din bucatrie, sau la dus, sau pe masina de spalat, sau in lift, sau in cabina de probe la un magazin de haine, sau in masina cand el conduce, sau oriunde va trece prin cap)??? raspuns: multe cazuri
    daca dragostea ar fi de ajuns, de ce mai inseala barbatii si respectiv femeile? raspuns: nu sunt multumiti de sexul de acasa si cauta in altaparte.
    daca placerea fizica (tema dezbaterii-sexul) ar fi suficienta...de ce ne mai iubim? raspuns: pentru ca sexul, de unul singur nu poate fi deajuns.
    hai ca o dau in din gard in gard...asa ca o iau pe scurtatura: "the one" nu e ceva ce culegi de pe strada..ci il/o faci tu sa devina...
    daca totul e oky in privinta sexului, restul vine de la sine atata timp cat cei doi vor ca relatia sa treaca la "next level". bineinteles, daca nu e batut in cap (in cazul tau fiind un el) si nu pricepe ceea ce vrei tu defapt de la el. daca e badaran si nu te respecta, nu este interesat sa te cunoasca mai bine, sa stie cum, ce , cand, unde vrei tu (si nu ma refer la sex ca deja presupunem ca va potriviti), face exact invers decat ce vrei tu, etc., cu ce te incalzeste ca e bun la pat?? problema se pune si in sens invers... poti accepta si intelege ca lui ii place sa vada filmul la cineama si nu acasa (cum ati place tie)? in concluzie
    o relatie perfecta trebuie sa fie matura, si nu ma refer la ani. ma refer ca trebuie sa treaca prin faza in care sexul este mai important si sa ajunga in faza in care este la fel de important ca si iubirea/dragostea (spunetii cum vreti), ca ambii sa-si doreasca sa faca relatia sa mearga... si bineinteles ca vine si perioada in care sexul deja nu mai este important ..pentru ca nu mai puteti...si trebuie sa va multumiti cu iubirea..
    as mai scrie... dar scurtatura mea s-a dovedit a fi destul de lunga si nu vreau sa va plictisesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu conteaza ce cred eu, poate in unele cazuri conteaza 100%, poate in unele cazuri chiar nu conteaza, ideea e simpla, trebuie sa acceptam realitatea.

    Nu cred ca este de vina sistem, pentru ca daca stam si ne gandim, spre deosebire de alte religii sau culturi, noi alegem si chiar alegem in functie de aspectul fizic, ceea ce implica automat si irevocabil atractie sexuala.

    Legile iubirii sunt simple, (vorbind dpdv al unei fete) il vezi, iti place, te simti atrasa de el, el de tine si faceti primul pas spre o relatie. Ce urmeaza dupa, tine de foarte multe aspecte.

    Intelegere, comunicare, dragoste, pasiune, respect, sentimente, sex si asa mai departe.

    Vroiam doar sa punctez ca in prima instanta, sexual suntem atrasi unul de celalalt, pentru ca nu-l cunosti din prima, nu sti ce gandeste, nu te poti indragosti de "inteligenta" lui sau de sufletul lui, pentru ca nu-l cunosti, ajungi in ani sa cunosti o persoana si poate nici asa nu il cunosti 100%.

    Imi pare sincer rau ca asta ati inteles voi din postul asta, sau ca v-ati facut o astfel impresie despre mine, poate nici eu nu am stiut sa-mi expun punctul de vedere foarte clar.

    Cand te indragostesti la prima vedere, lumea e a ta, cel de langa tine este "the one", fiecare din noi incearca sa impresioneze, noi ne indragostim de imaginea pe care cealalta persoana ne-a creat-o, ce face ca o relatie de genul acesta sa mearga? pai simplu, daca aceasta imagine coincide cu ceea ce ne-am creat noi in minte, totul merge ca pe roate, dar in majoritatea cazurilor, prima imagine este complet diferita fata de realitate. Adica oamenii in timp, alunga involuntar masca, si isi arata adevarata fata. Si cu ce ramai din toata treaba asta, te intrebi ce te-a atras in primul rand la cel de langa tine sau la cel de care tocmai te-ai despartit pt ca nu se potrivea imaginea creata in mintea ta cu realitatea, si vine si raspunsul....atractia fizica, sexuala :)

    Ne invartim intr-un cerc, iar legile iubirii nu au formule prescrise, ce trebuiesc parcurse, iubirea, vine si pleaca atunci cand nu te astepti, la primul impuls....si la ultimul...suras :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Orice indoctrinare este periculoasa. E greu să mai faci diferența intre ceea ce trebuia să fie bine și nu.

    Daca sistemul a vrut sex(promovatul pornografiei), voi credeți ca asa ne este dat? Daca sistemul vroia război(vezi americanii) voi asta credeați ca trebuia să fie?. Daca sistemul ne vroia sinucigași(teroristii kamikaze) voi chiar asta credeați ca era bine?

    Manipularea este definita ca ”actiune de adetermina un actor social (persoana, grup, colectivitate) să gândească și să acționeze într-un mod compatibil cu interesele inițiatorului, si nu cu interesele sale, prin utilizarea unor tehnici de persuasiune care distorsionează intenționat adevărul, lăsând însă impresia libertății de gândire și de decizie. Ieșiți din carapacea aia afurisita!!!

    De ce atatea divorturi, despartiri si deprimari?
    Pentru ca puneti SEX-ul pe primul loc in viata voastra. Auzi...80%... sa ce? sa ma eliberez de niste nervi acumulati din cauza persoanei langa care traiesc deoarece nu sunt compatibil decat in pat... in rest suntem diferiti. Come ONE!!!! Sex-ul este doar cireașa de pe tort.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca e sa "taiem" asa de rau in "carne vie", prefer un tort fara cireasa, decat o cireasa fara tort. Prefer "temelia" casei fara "acoperis", voi avea destul timp sa-l construiesct decat "acoperisul" dar fara "temelie"

    si inchei aici.....

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu poti avea unul fara celalalt. Unul fara celalalt nu inseamna nimic. Iubirea inseamna fericire, iar fericirea inseamna sa ai TOT, sa nu-ti lipseasca nimic!

    RăspundețiȘtergere
  19. Stai puțin, vorbim despre cat contează sexul într-o relație... 60%..80% spuneai/spuneau mai sus....

    cele cinci “lucruri absolute necesare” ca să construiești relații, nu ziduri:
    1.Increderea
    2.Respectul
    3.Spatiul personal
    4.Sinceritatea
    5.Momentele frumoase (aici intra sexul...este ultimul loc..si asa trebuie sa fie)

    puneți-l primul și o să va învârtiți ca niște titirezi in 100 de relații.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. atunci sa acceptam realiatatea...fiecare dintre noi are alta idee, alta viziune, alta parere, ale conceptii despre acest subiect. nu vom temnina discutia...
    corect?

    RăspundețiȘtergere
  22. deci sa inteleg ca tu ai sta cu "Muma Padurii" daca aveti impreuna cele 4 lucruri absolut necesare, nu?

    RăspundețiȘtergere
  23. daca eu m-as simti bine cu "muma padurii" si as indeplinii cele 5 lucruri "esentiale" ... da.. as sta cu ea.


    Scuze daca am atins moralul cuiva!
    Eu nu lupt cu nimeni si nu sunt impotriva nimanui!
    Stiu ca de obicei cel ce nu se aseamna cu majoritatea e infruntat si considerat ca fiind atipic, dar nu vreau sa provoc nimic si pe nimeni! Eu accept diversitatea si accept pe oricine.

    Daca deranjez o sa-mi pastrez opiniile!

    RăspundețiȘtergere
  24. pai... si pe urate cine sa le mai "rezolve"? trebuie sa existe intre barbati si ... genul acesta.. nu??

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu stiu ce emotii, sau cel putin nu stiu daca ceea ce-ti voi recomanda iti va crea vreo emotie, dar te rog citeste "11 minute", poate ai citit-o desi ma indoiesc, nicio persoana care ar fi citit "11 minute" nu ar fi avut o astfel de gandire.

    Si apoi o sa iti dai seama, ca cele de mai sus, fara pasiune, nu constutuie iubirea adevarata. Iar pasiunea din nou, are tenta sexuala.

    RăspundețiȘtergere
  26. SEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ???

    Vad ca ati devenit melancolici dar,

    EU tot pe a mea o tin.

    Hai ca mi-a venit inspiratia. Am o lege care o sa schimbe cateva creiere limitate :D, scuzati-mi aroganta.

    ATRACTIA NU ESTE O DECIZIE ! si sexul tine numai de atractie. NU decizi tu de cine sa fie atras/a. Pur si simplu se intampla. Cand iesi in oras nu te uiti in oglinda si iti propui .. in seara asta am sa cunosc niste tipi/e cu moralul beton, de peste 1,80, atletici/bune etc.

    Atractia tine de creierul nostru mamilian .. si se manifesta la toate speciile de animale care exista pe pamanul asta. Principiile sunt simple. Barbatul cauta femei frumoase, pentru ca frumusetea indica imediat faptul ca femeia respectiva are gene bune, iar Femeia este atrasa de caracterul barbatului in majoritatea cazurilor. Deci, barbatul are un buton care este apasat de fiecare data cand vede o femeie frumoasa, interesul lui, fara ca el sa stie este "spread the seed" (asta e scrisa direct in creierul mamilian) si atat. Pur si simplu nu exista control din parte lui cand apare vreo zana prin preajama fara ca sa se uite, penru ca lucrurile astea sunt hardwired si nu pot fi controlate. Ne sta in natura.

    FEMEIA: la randul ei este setata sa caute 2 tipuri de barbati.. unul care sa aibe caracter si gene bune (PROCREATOR)... si altul care sa stea suficient de mult pe langa .. ca sa creasca copiii (PROVIDER & PROTECTOR). ideal ar fi ca barabtul sa le aibe pe amandoua. Daca nu, asta ar fi principalul motiv pt care o femie inseala si nu poate sa faca nimic pentru a putea controla asta. La randul lui barbatul tre sa SPREAD THE SEED .. si nu se poate controla din asta.

    Unde e dragostea in toata faza asta ???? De aceea am inceput comenturile mele cu DRAGOSTEA nu are NICI cea mai MICA legatura cu SEXULLLLL.

    TOUCHE! :D

    Parte buna esta ca atata timp cat nu se vor intelege principiile astea .. or sa curga multe parerei depsre sex. Deci avem ce discuta :P

    RăspundețiȘtergere
  27. PARANOIA si BOGDAN ... you've touch my heart FRATIILORRRRR !!! Respect modul si intelepciunea de care dati dovada. ZEN

    RăspundețiȘtergere
  28. Baieti ...lucrurile sunt simple..o vezi, iti place, esti atras sexual de ea (involuntar), o cunosti, o iubesti, faci dragoste cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  29. de ce am eu impresia ca baietii astia care striga sus si tare ca o relatie nu e bazata pe sex... sunt de fapt niste frustrati care le e frica defapt ca o relatie sa fie bazata pe sex ... ca nu-s asa siguri de ei in pat?:D

    RăspundețiȘtergere
  30. asta e singura varianta..:)

    RăspundețiȘtergere