luni, 15 noiembrie 2010

Leapsa de luni

O leapsa de la Alina Hordila:

1 . Esti într-o situaţie unde drepturile individului nu există. Trebuie să alegi între Umilinţă şi Bătaie. Tu ce alegi şi de ce?
Bataie, ranile fizice trec mult mai usor decat cele psihice.

2. 3+4= 5 este posibil?
Vezi intrebarea nr 10.

3. Dacă cineva mîine îţi pune pe masă 1 milion de euro şi îţi spune să omori pe cel mai bun prieten/ă, ai face-o? N-am prieten cel mai bun, asa ca as face-o cu placere. De fapt sunt lipsita de scrupule si l-as omora fara niciun regret. What? Sunt sincera..

4. Spui întotdeauna adevărul?
Si tu ma crezi?

5. Eşti la un pas să îţi realizezi cel mai mare vis al tău. Pentru a reuşi trebuie să faci un compromis pe care în mod normal nu l-ai face. De reţinut e că de nu faci acel compromis s-a zis cu visul tău pentru totdeauna. Ce faci? Unele lucruri cer sacrificii, iar daca mi s-ar implini visul cu doar un singur compromis, atunci cu siguranta l-as face.

6. Ai înşelat, furat vreodată? Da, si nu sunt mandra.

7. Ce părere ai despre zicala: Creează-i unui om DORINŢA şi se va fute pe ele principii, vise etc? Scopul scuza mijloacele?

8. Ţi s-a facut vreodată o observaţie negativă în pat? Dacă da care a fost aceasta?
Aici ar fi trebuit sa raspunda altcineva, nu eu.

9. Eşti în situaţia de a decide într-o situaţie fără ieşire. Trebuie să ordoni moartea unui milion de oameni pentru a salva alte 5 miliarde. Dacă nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toţi. Care e decizia ta?
Stupida intrebare. I-as lasa sa moara pe toti, NA!

10. Ce aplicaţie/formula matematică ne poate da raspunsul =123456789 ?
Nu mi-a placut matematica niciodata.

11. Pentru ce suma ţi-ai închiria timp de o săptămînă partenera/ul?
Pentru suma de la intrebarea nr 3.

12. Dacă nu ai avea ce mânca, ai da în cap cuiva?
Mananc radacina de copac, sau Frunze, sau flori, sau gasesc eu ce sa fac fara sa omor pe cineva.

13. Când ai făcut ultima oară sex
și cu cine?
Dar curiosi mai sunteti mai!

14. Î
ți prinzi partenerul în pat cu o altă persoană, în timp ce fac sex. Cum ai reacționa?
Iau milionul de euro si merg mai departe.

15. Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi care ar fi primele 7 lucruri pe care le-ai face?
As omori sarpele, As crea mai intai femeia si apoi barbatul (sa nu mai existe discutii) As incerca sa ascult fiecare problema a oamenilor,
As incerca sa le gasesc o rezolvare pentru problemele lor, As mai crea o planeta in care sa duc toti cretinii, idiotii, misoginii, rasistii, imbecilii, prostii, cersetorii, retardatii etc. As numi-o Cretinia, Cel de-al 7-lea lucru, i-as da foc "Cretiniei"

16. Dai bani la cerșetori?
Nu, pentru ca eu muncesc pentru banii aia, nu am mila fata de oamenii care muncesc cu o mana intinsa.

17. Mîine e sfîrşitul lumii. Ai 24 de ore la dipoziţie. Ce-ai face în aceste 24 de ore?
As zbura!

18. Eşti într-o celulă de 2/2 cu încă un partener de 10 ani. În tot acest timp ai fost supus/ă la cele mai groaznice chinuri posibile. Într-o zi ţi se oferă posibilitatea de a scăpa de toate acestea. Trebuie doar să-i oferi cele mai groaznice chinuri colegului de celulă timp de 2 ani. Ce alegi? Să te chinuie în continuare sau să-l chinui tu pe colegul de celulă?
Libertatea cere sacrificii.

19. Într-o zi te sună cineva şi îţi spune că ştie cel mai groaznic secret al tău. Dacă nu-i dai ce şi cît vrea va spune tuturor. Dacă s-ar afla, acel secret ar distruge tot ce ai clădit, ai pierde totul. Ce vei face în continuare?
Nu are cum sa stie, eu nu-mi dezvalui secretele ce m-ar putea distruge nimanui :)

20. O părere personală obiectivă despre autorul care ţi-a trimis leapşa. Minim 50 de caractere. O personalitate debordanta, o fire complicata, o persoana loiala si foarte ordonata, iar daca problema ta e de natura emotional cu siguranta este in masura sa-ti dea un sfat bun, sau macar un sfat atunci cand ai nevoie de el.

Inaintez leapsa catre Andrei Toader, Daniel Mitrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu