vineri, 29 octombrie 2010

Vi s-a intamplat?



Vi s-a intamplat vreodata sa nu aveti nimic? dar absolut nimic? Niciun gand, nicio dorinta. Sa te uiti la ceas si sa nu-ti inspire nimic, sa te uiti afara in gol, sa asculti o melodie, iar versurile sa-ti treaca pe langa urechi?

Sa nu ai nicio grija, dar in acelasi timp nicio bucurie. Sa nu astepti sa se faca 5:30:00 sa pleci acasa, sa nu te uiti la telefon sa vezi daca cineva te-a sunat, sa nu verifici FB sau mess-ul. Sa fii pur si simplu pe alta lume, doar cu tine? Sa nu te gandesti la absolut nimic, sa fii extreme de calm si linistit? Vorbele sa-ti iasa automat din gura fara sa le rumegi catusi de putin? Sa nu te doara nimic? Sa nu simti nimic, nici macar un impuls cand vezi pe cineva sau cand ii auzi vocea? Si cand zic cineva ma refer la un coleg, la un sef, la o persoana draga, la un personaj pe care-l urasti.

Sa bei cafeaua si sa fie foarte buna indiferent ca e prea dulce sau poate un pic prea tare sau prea amara? Sa stai in fata monitorului si sa visezi cu ochii deschisi, la nimic? Sa nu ai niciun fel de vis, sa nu-ti pese de nimeni din jurul tau?Sa nu te doara nicio particica din corpul tau? Sa te simti relaxata si plina desi nu ai mancat nimic, nu ai facut nimic deosebit, nu a facut nimeni nimic pentru pentru tine? Sa simti ca plutesti fara un rost anume si fara un motiv intemeiat?

Se poate sa existe un moment in viata sa nu ai niciun fel de sentiment care sa-ti perturbe linistea interioara? Sa simti ca esti foarte bine desi nu ai fost rau? Sa simti ca toata lumea este a ta dintr-o data, fara niciun fel de sacrificiu? Sa traiesti intr-o comunitate unde toata lumea se uita la tine dar tie sa nu-ti pese? Dar totusi sa nu ai niciun sentiment? Sa nu ai un gol in stomac? Sa nu ti se accelereze pulsul? Sa nu-ti fie dor de nimeni? Sa fii singur si sa nu-ti pese de acest mic amanunt? Sa fii fericita, fara sa se fii intamplat nimic?

Este posibil sa nu ai niciun fel de sentiment intr-un anumit moment din viata ta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu